Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Driftinformation från SRV

 • Förseningar pga halka

  2020-02-28: Vi har delar av körningar som står pga halka. Det gäller körningar både från igår, torsdag och idag fredag. Vi kommer att göra ett nytt försök i början av nästa vecka i hopp om isfria områden.
 • Hjälp din sophämtare i vinter!

  2020-02-27: Vinter bjuder inte bara på vita vidder och snögubbar, den kan även ställa till det för oss som ska hämta ditt avfall och för dig som kund. Olika faktorer leder till att det kan ta längre tid än vanligt att tömma alla kärl och vi ber om både din hjälp inför varje tömning och ditt överseende om du inte får hämtat på exakt utsatt dag.
 • Utebliven hämtning pga halka

  2020-02-27: Hämtningen av avfall står på grund av halka i följande områden:
 • Försenad hämtning, matavfall/restavfall i Botkyrka/Salem

  2020-02-03: Kunder i Tumba, Tullinge, Salem och Rönninge som skulle fått matavfall och restavfall hämtat idag, måndag 3/2-2020 får sina kärl tömda imorgon tisdag, 4/2-2020. Kunder ombeds låta sina kärl stå framme tills de blivit tömda.
 • Telefonkö kundservice

  2020-01-23: Just nu är det många som ringer till vår kundservice och därför kan telefonkön vara lite längre än vanligt. Vill du slippa stå i kö och har tillgång till internet kan du istället mejla ditt ärende till kundservice@srvatervinning.se
 • ÅVC Skyttbrink bygger om

  2020-01-21: Ursäkta röran! Vi bygger om på vår återvinningscentral i Skyttbrink.
 • Nytt förfallodatum för kvartalsfaktura 1

  2020-01-20: Vid årsskiftet gick vi över från årsfakturering till kvartalsfakturering. Fakturan som avser perioden januari-mars har blivit försenad. Därför har vi flyttat förfallodatum för fakturan till 28 februari 2020. Du kan således bortse från förfallodatumet angivet på din faktura.
 • Oljeanläggningen öppen

  2020-01-15: Nu tar vi emot avfallsolja och båtolja på SRVs anläggning för farligt avfall igen.
 • Sorterahemma i Vistaberg och Tullinge strand

  2020-01-14: På grund av tidigare försening orsakad av sjukdom så har vi idag förseningar i Vistaberg och Tullinge strand. Vi hoppas vara tillbaka på ordinarie tömningsschema under morgondagen.
 • Försening Sorterahemma kärl 1 i Tumba

  2020-01-13: På grund av sjukdom hos chaufför påverkas hela dagens hämtning av Sorterahemma kärl 1 i Tumba. Turen kommer påbörjas direkt imorgon bitti och köras klart under dagen. Vänligen låt kärlen stå framme tills de blivit tömda.