Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Driftinformation från SRV

 • Driftinformation midsommarhelgen 2019

  2019-06-19: Äntligen är midsommarafton runt knuten med sin sång, dans och sitt evigt skiftande väder! Här har vi samlat lite matnyttig information inför långhelgen.
 • Förseningar i Stuvsta/Kynäs

  2019-06-18: En del gator i Stuvsta/Kynäs har inte fått sina sopor tömda under dagens körning. Detta kommer köras klart under morgondagen. Kunder som inte fått sitt avfall hämtat ombeds låta sina kärl stå framme tills det vi har tömt dem.
 • Gladö Kvarn öppen som vanligt fredag 10 maj

  2019-05-09: SRVs anläggning på Gladö har varit stängd för kunder under torsdagen. Detta med anledning av en brand inne på anläggningen. Branden är under kontroll och SRV har egen personal som sköter släckning och brandrondering.
 • Brand på Gladö- anläggningen stängd torsdag 9 maj

  2019-05-09: Igår kväll, onsdag, utbröt en brand på vår återvinningsanläggning i Gladö Kvarn. Räddningstjänsten är på plats och släckningsarbete pågår. Branden är under kontroll och ingen spridningsrisk finns.
 • Valborg 2019

  2019-04-29: Glad såsom fågeln hälsar vi sköna maj välkommen! Här hittar du våra öppettider för valborg och första maj.
 • Driftinformation påskhelgen 2019

  2019-04-12: Påsken bjuder på ledig tid i form av röda dagar. Vi har samlat det du kan behöva veta om sophämtning, slamtömning och våra återvinningscentralers öppettider under påskhelgen.
 • Förseningar i Uttran Tumba

  2019-03-21: Delar av dagens hämtning av matavfall och restavfall är försenade i Uttran p g a bilhaveri. Detta kommer att tas under morgondagen. Kunder som inte fått sitt avfall hämtat ombeds låta sina kärl stå framme tills det vi har tömt dem.
 • Förseningar i Glömsta, Segeltorp och Uttringe/Rönninge

  2019-03-13: En del av dagens soptömning står på grund av det hala väglaget. Nya försök görs när väglaget blivit lite bättre – vilket förhoppningsvis blir i slutet av veckan.
 • Förseningar i Stuvsta och Uttran

  2019-03-07: Delar av dagens hämtning av Sorterahemma kärl 1 är försenade i Stuvsta. Detta kommer att tas under morgondagen. I Uttran (Botkyrka) är det isgata på Krönstigen, Ljungs väg och del av Mellanvägen. Dessa måste sandas innan vi kan göra ett nytt försök att tömma soporna. Kunder som inte fått sitt avfall hämtat ombeds låta sina kärl stå framme tills det vi har tömt dem.
 • Försening Sorterahemma kärl 1 i Stuvsta/Kynäs

  2019-03-06: En del av dagens hämtning av Sorterahemma kärl 1 i Stuvsta/Kynäs står pga bilproblem. Detta kommer köras klart under morgondagen. Kunder som inte fått sitt avfall hämtat ombeds låta sina kärl stå framme tills det vi har tömt dem.