Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Driftinformation från SRV

 • Mobil ÅVC i skärgården och på Dalarö ställs in även under sensommaren/hösten

  2020-05-28: Vi vet sedan tidigare år att vår Mobila ÅVC är väldigt uppskattad och välbesökt. Och eftersom Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utlandsreseförbud fortfarande gäller åtminstone till den 15 juli, så finns det en ökad risk att sensommarens turer blir än mer välbesökta.
 • Driftstörningar Alby/Glömsta samt Broängen

  2020-05-20: Dagens hämtningar kommer utebli under hela dagen. Hämtningen kommer påbörjas direkt imorgon bitti. Onsdagens och torsdagens hämtning kommer att bli klara under morgondagen. Reklamationer behövs ej. Låt kärlen stå kvar till de är tömda.
 • Besöksbegränsning på ÅVC

  2020-04-23: Från och med 25 april begränsar vi antalet besökare på våra ÅVCer i Jordbro, Flemingsberg och Skyttbrink. Vid inpasseringen har vi personal stationerad som ser till att inte fler än godkänt antal personer vistas på området.
 • Öppettider och driftinformation under Påsk 2020

  2020-04-09: Vi önskar dig en glad påsk med god mat och alldeles lagom med godis! Här hittar du våra öppettider och övrig driftinformation som gäller under påsken.
 • Förändrade öppettider Sofielund och farligt avfall

  2020-04-01: För att säkerställa servicen till dig som kund under rådande Corona-tider ändras våra öppettider från och med måndag 6 april till 1 juni (preliminärt)
 • Ammoniakutsläpp Jordbro industriområde - Jordbro ÅVC info

  2020-03-17: Under tisdagen skedde ett utsläpp av den giftiga gasen ammoniak i Jordbro industriområde, Haninge. Området spärrades av och påverkade våra öppettider på ÅVC Jordbro. Återvinningscentralen öppnar igen 14:30 och har öppet till 19:00 som vanligt.
 • THS-anläggningen stängd v. 13

  2020-03-06: THS-anläggningen kommer att vara stängd under vecka 13 på grund av ombyggnation. Vi kommer inte att kunna ta emot något THS-slam under den tiden.
 • Förseningar pga halka

  2020-02-28: Vi har delar av körningar som står pga halka. Det gäller körningar både från igår, torsdag och idag fredag. Vi kommer att göra ett nytt försök i början av nästa vecka i hopp om isfria områden.
 • Hjälp din sophämtare i vinter!

  2020-02-27: Vinter bjuder inte bara på vita vidder och snögubbar, den kan även ställa till det för oss som ska hämta ditt avfall och för dig som kund. Olika faktorer leder till att det kan ta längre tid än vanligt att tömma alla kärl och vi ber om både din hjälp inför varje tömning och ditt överseende om du inte får hämtat på exakt utsatt dag.
 • Utebliven hämtning pga halka

  2020-02-27: Hämtningen av avfall står på grund av halka i följande områden: