Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ska du flytta?

Enligt kommunens renhållningsordning är varje fastighetsägare skyldig att ha sophämtning. I Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka och Nynäshamn är det SRV som står för sophämtningen.

Här kan du anmäla om du köpt eller sålt  fastighet. Passerkortet till SRVs åtta återvinningscentraler (ÅVC) slutar gälla för de som sålt sin bostad och ett nytt skickas till den nya ägaren. Vill du ha uppehåll i hämtning tar du kontakt med din kommun (senast 15 april).

Du kan även skriva ut en blankett och posta, blanketten hittar du i högerkolumnen.

OBS!
Om ägarbytet sker från och med 1 oktober behöver du göra upp fakturan själv med den nya ägaren om din redan inbetalda avfallstaxa för resterande månader på året. SRV krediterar ej belopp för perioden 1 oktober till 31 december.

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter
https://www.srvatervinning.se/personuppgifter

Vi hanterar dina personuppgifter på ett kontrollerat och säkert sätt enligt GDPR. Läs mer om hur vi använder och hanterar dina personuppgifter.

Anmäl ägarbyte
Uppgifter om tidigare fastighetsägare
Uppgifter om ny fastighetsägare
Information om fastigheten och dess användning

Observera att fritidshus som vill ha året-runt-hämtning skall ange åretrunt-bostad
Fakturafrågor
SRV fakturerar sophämtningen i början på året för året-runt-hämtning och i början på sommaren för sommarhämtning och önskar veta om gamla och nya ägaren gör upp om fakutran för innevarande år *
OBS! Du som gör ett ägarbyte från 1 oktober måste själv göra upp med den nya ägaren om din redan inbetalda avfallstaxa för resterande månader på året. SRV krediterar ej belopp efter detta datum.


Anmälan inskickad av


* Markerar fält som måste fyllas i.