Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Passerkort till återvinningscentralerna

För att lämna avfall på SRVs återvinningscentraler behöver du ett passerkort. Kortet ger dig tillgång till alla våra åtta återvinningscentraler.

Bor du i lägenhet eller småhus med gemensam sophämtning i Salem, Botkyrka, Huddinge, Haninge eller Nynäshamn kan du anmäla ditt hushåll för ett kostnadsfritt passerkort här. I och med att du beställer ett passerkort godkänner du att SRV behandlar dina personuppgifter.

För dig som bor i Botkyrkabyggens fastigheter
Är du hyresgäst i Botkyrkabyggen behöver du inte beställa passerkort till SRVs återvinningscentraler. Din inpasseringsbricka (”droppe”) som du använder till porten (droppe nr 1 och 2) kommer att fungera vid inpasseringsbommen från den 1 maj 2016. Felanmälan görs via Botkyrkabyggens hemsida eller direkt till felanmälan på telefon 08-530 694 90. 

Läs mer om behandling av dina personuppgifter

Tappat ditt kort?
Har ditt kort kommit bort eller gått sönder kan du köpa ett nytt via formuläret i länken nedan. Kostnaden för ett nytt kort är 116 kr (2019).

Ersätt ditt borttappade passerkort

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter
https://www.srvatervinning.se/personuppgifter

Vi hanterar dina personuppgifter på ett kontrollerat och säkert sätt enligt GDPR. Läs mer om hur vi använder och hanterar dina personuppgifter.

Beställ passerkort för dig som bor i lägenhet eller småhus* Markerar fält som måste fyllas i.