Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vad vi erbjuder er i skolan

Har du och din klass fått upp ögonen för hur viktig er insats är för att vända utvecklingen mot en hållbar värld? Försöker ni alla se till så att ert bidrag till sopberget blir så litet som möjligt? Att köpa och sälja begagnat - skulle det kunna vara något för er? Ser ni på sopsortering som något självklart och har ni koll på vad som händer med soporna efter det att sopbilen hämtat dem?

Kanske var det lätt att svara ja på de flesta av frågorna här ovan. I så fall säger vi GRATTIS! Ni tillhör dem som bestämt er för att göra skillnad på riktigt och som gått från ord till handling! Kanske har ni inte kommit igång riktigt än, men skulle vilja om ni bara visste hur.

Vi välkomnar såväl er som redan är i full gång med att tänka och handla miljösmart, som er som står i startgroparna, till ett kul och lärorikt besök hos oss. Ni kommer att lära er mer om avfallshantering i praktiken och få se vad som händer med soporna efter det att sopbilen hämtat dem. Vi tar emot skolklasser från Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem. 

Läs mer om vad vi kan erbjuda barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium genom att klicka på rubrikerna i menyraden.