Länk till startsida
Varningsmeddelande

Just nu har vi fördröjningar i sophämtningen och längre svarstider i kundservice på grund av Covid-19. Läs mer

Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

Driftinformation

Aktuell driftinformation
Tidigare driftinformation
 • Försenad tömning för verksamheter i Fullersta/Källbrink/Stuvsta

  Torsdagens hämtning av avfall från verksamheter i Fullersta/Källbrink/Stuvsta kommer istället att genomföras under fredagen.

  Läs mer
 • Försenad tömning för verksamheter i Rönninge

  Torsdagens hämtning av avfall från verksamheter i Rönninge kommer istället att genomföras under fredagen.

  Läs mer
 • Försenad tömning Hallunda

  Torsdagens och fredagens tömning av mat- och restavfall kommer att genomföras under lördagen. Låt ditt sopkärl stå framme till dess att det är tömt.

  Läs mer
 • Försenad tömning Uttran

  Torsdagens hämtning av mat- och restavfall i Uttran kommer att genomföras under fredagen. Låt ditt sopkärl stå framme till dess att det är tömt. De gator som berörs av förseningen är: Strandvägen Strandbacken Lillgårdsvägen Utterviksvägen Uddvägen Bergtorpsvägen Övrasjövägen Mellanvägen Örnvägen Alkärrsvägen Entorpsvägen Norrbyvretsvägen Enstavägen Trekantsvägen Fyrkantsvägen Ljungs väg Krönstigen Dalgången Enstabacken Isbergs backe Parkbacken Floravägen Täppstigen Granvägen Lowisins väg Grens väg Stråles väg Klippstigen

  Läs mer
 • Fastfrusna matavfallspåsar

  När det är minusgrader finns risken att fuktiga matavfallspåsar fryser fast i det bruna matavfallsskärlet. Det är du som fastighetsägare som har ansvar att se till att avfallet är lösgjort inför tömning. Här har vi några tips för hur du kan undvika att påsarna fryser fast.

  Läs mer

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515