Länk till startsida
Varningsmeddelande

Måndag 18 oktober och 2 veckor framåt repareras 24-metersvågen vid inpasseringen till återvinningsanläggningen i Gladö – räkna med kö! Läs mer

Varningsmeddelande

Fallfrukt kan du lämna på återvinningscentralen mellan 9 augusti och 7 november. Läs mer

Inga containrar på öarna i mobil ÅVC

Inga containrar kommer att ställas ut för grovavfall på öarna som tidigare kommunicerats. Istället lämnar du grovavfallet på sopbåtarna vissa datum. Från 29 maj tar vi även emot vitvaror och elavfall.

Vi har nu utvärderat vårens första turer med Mobil ÅVC. Utifrån det vi lärt oss av utvärderingen kommer vi inte att ställa ut containrar för grovavfall på öarna som vi tidigare kommunicerat. Istället kommer personalen på sopbåtarna att ta emot avfallet vissa dagar under våren. Vi kommer även att ta emot vitvaror och elavfall från 29 maj och framåt. För de öar utan landförbindelse som inte fått möjlighet att slänga vitvaror och elavfall under våren planerar vi för en hämtning under hösten.

I turlistan kan du se när vi kommer till din ö

Det här kan du lämna på Mobil ÅVC

Följ SRV:

  • Länk till facebookFacebook
  • Länk till mynewsdeskMyNewsdesk
  • Länk till youtubeYouTube

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515