Webbplats logotyp
Varningsmeddelande

SRV använder cookies (kakor) för att se till att du får så bra service som möjligt på srvatervinning.se. Om du forsätter att använda vår hemsida godkänner du användningen av cookies. Läs mer

Information med anledning av coronaviruset

Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset och COVID-19 har på hela samhället vill vi på SRV återvinning ge information kring hur vi arbetar i denna situation, eventuella förändringar samt vad du som kund bör tänka på.

SRV följer händelseutvecklingen noga. Vi vidtar alla åtgärder för att säkerställa att vi kan hämta dina sopor och att våra återvinningscentraler ska fortsätta vara öppna. Dock finns det några saker vi skulle vilja uppmärksamma dig som kund på nu när risken för smittspridning av coronaviruset i Sverige bedöms som mycket hög.

  • Sophämtningen ska fungera som vanligt men kan ibland bli försenad till följd av höjda säkerhetskrav för vår personal. Låt ditt kärl stå framme om vi inte tömt det enligt schema. Vi ber om överseende med detta.
  • Vi kan genomföra förändringar såsom begränsa öppettider, tjänster eller införa restriktioner om vi bedömer att det behövs för att minska på smittspridning.
  • Håll dig uppdaterad. Vår hemsida uppdateras löpande med viktig information. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och baserar våra beslut på dessa. Ibland kan ett beslut ske med kort varsel och vi ber dig som kund besöka vår hemsida löpande.
  • Mobil ÅVC i skärgården och Dalarö ställs in hela 2020. Vi hänvisar till våra fasta återvinningscentraler. Läs mer i frågor och svar nedan.
  • Samtliga återvinningscentraler håller tillsvidare stängt måndagar från och med 6 juli 2020.

I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om Coronaviruset hittar du även på Krisinformation.selänk till annan webbplats och på 1177.selänk till annan webbplats.

Senaste information om vad som gäller för dig som kund hittar du här. Vi uppdaterar löpande information.

Vanliga frågor

Snabblänkar