Länk till startsida
Varningsmeddelande

Risk för kö till Sofielunds avfallsanläggning på Gladö på grund av vägarbete Läs mer

Återvinningscentralen i Flemingsberg har stängt

Återvinningscentralen i Flemingsberg stängdes vid årsskiftet 2022/2023 med anledning av utbyggnaden av Tvärförbindelse Södertörn.

Du som tidigare besökt Flemingsbergs återvinningscentral är välkommen att besöka någon av SRVs övriga återvinningscentraler.

Kartbild sju ÅVCer.

Det finns sju återvinningscentraler i fem kommuner i Södertörn - i Huddinge kommun finns ÅVC Skogås, i Botkyrka kommun finns ÅVC Skyttbrink (Tumba) och ÅVC Fittja, i Haninge finns ÅVC Jordbro, i Salem finns ÅVC Salem och i Nynäshamn finns ÅVC Nynäshamn och ÅVC Sorunda.

Januari till mars är som regel lågsäsong på återvinningscentralerna men för att undvika köer rekommenderar vi dig att om möjligt planera ditt besök. På vår hemsida finns besöksstatistik som visar vilka tider det är flest besökare. Det finns också kartor på hur containrarna står på återvinningscentralen för att effektivt packa bilen inför besöket.

Till alla återvinningscentraler Länk till annan webbplats.

Inpassering med körkort

Du kommer in på våra återvinningscentraler med ditt körkort.

Läs mer om inpassering med körkort på återvinningscentralen.

Fler insamlingsprojekt kommer i vår

Tiptapp

inom kort kan vi erbjuda ett samarbete med Tiptapp som gör det möjligt för kunder att säkert beställa hämtning av grovsopor med hjälp av Tiptapp. Tiptapp-appen är utvecklad för att säkerställa att alla delar går rätt till, från hämtning och lämning av sopor till betalning. Det skapar förutsättningar för bättre arbetsmiljö för våra medarbetare på återvinningscentralen.

Trädgårdsrundan

SRV planerar att samla in trädgårdsavfall på förbestämda platser och tider under helger senare i vår. Även containrar för insamling av trädgårdsavfall kommer att ställas ut på bostadsnära platser. Läs mer om trädgårdsrundan.

Snabb stopp ÅVC

Farligt avfall och grovsopor som inte är skrymmande kommer vi att hämta upp på bostadsnära platser vid förutbestämda tider.

Större mängder avfall och möbler med mera hänvisar vi till våra fasta återvinningscentraler.

Pop-up ÅVC och Event ÅVC

En mindre återvinningscentral (ÅVC) med fokus på återbruk ställs upp under en helg eller annan begränsad tid, ibland vid något evenemang. Grovsopor, farligt avfall med mera tas då emot.

Vanliga frågor

Uppdaterad

Följ SRV:

© SRV återvinning AB | Org.nr: 556053-7515