Länk till startsida
Varningsmeddelande

Just nu har vi fördröjningar i sophämtningen och längre svarstider i kundservice på grund av Covid-19. Läs mer

Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

Nyheter och press


 • Förändring av våra avgifter 2022
  Kommunfullmäktige i SRVs fem ägarkommuner har fattat beslut om en ny avfallstaxa för 2022.
  Läs mer

 • Nästa faktura kommer först i april
  Saknar du fakturan från oss som brukar komma i januari? Lugn, den har inte försvunnit i posten. Vi har gått ifrån förskottsfakturering till att fakturera i efterskott. Fakturan som gäller januari till mars kommer därför först i april. Läs mer
  Läs mer

 • Hjälp din sophämtare i vinter
  Vintern bjuder alltid på överraskningar. Ena dagen har vi en meter snö medan den andra bjuder på störtregn. Men något som inte förändras, oavsett väder, är att vi ska hämta dina sopor.

  Läs mer

 • 1 januari tar SRV över ansvaret för returpapper – du märker ingen skillnad
  Från årsskiftet har SRV ansvaret för att samla in och återvinna returpapper i Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka och Nynäshamn. Du som bor i kommunen märker ingen skillnad. Du lämnar, precis som tidigare, ditt returpapper på återvinningsstationerna, i ditt miljörum eller Sortera hemma-kärl.
  Läs mer

 • Hösthämtning av grovavfall i skärgården
  Nu är det dags för hösthämtning av grovavfall för privatpersoner och hushåll i skärgården. Från 28 augusti till 26 september gör den mobila återvinningscentralen 24 stopp på öar i Södertörns skärgård.
  Läs mer

 • Din fallfrukt blir biogas och gödsel
  9 augusti till 7 november kan du lämna fallfrukt på återvinningscentralen
  Läs mer

 • Här kan du slänga invasiva växter
  Nu kan du som privatperson slänga invasiva växter på våra återvinningscentraler Länk till annan webbplats.. Växter som räknas som invasiva ska bekämpas och risken för spridning behöver minimeras, därför är det viktigt att du hanterar dem på rätt sätt.
  Läs mer

 • Branden på återvinningsanläggningen i Gladö-uppdatering
  2021-07-13
  Arbetet med brandbevakning under natten har gått bra och räddningstjänsten avslutade formellt insatsen på tisdag morgon.

  Läs mer

 • Branden på återvinningsanläggningen i Gladö
  2021-07-12
  En brand utbröt i SRVs återvinningsanläggning i Gladö strax efter lunch på måndagen och anläggningen kommer att hålla stängt tisdag den 13 juli.

  Läs mer

 • Nu kommer den mobila ÅVCn tillbaka
  Under våren erbjuder vi en mobil återvinningscentral till alla privatpersoner som bor på öar i Södertörns skärgård utan förbindelse med fastlandet.
  Läs mer

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515