Länk till startsida
Varningsmeddelande

Fallfrukt kan du lämna på återvinningscentralen mellan 9 augusti och 13 november. Läs mer

Varningsmeddelande

Kundservice har just nu längre handläggningstider på grund av hög belastning. Läs mer

Hösthämtning av grovavfall i skärgården

Nu är det dags för hösthämtning av grovavfall för privatpersoner och hushåll i skärgården. Från 28 augusti till 26 september gör den mobila återvinningscentralen 24 stopp på öar i Södertörns skärgård.

Här kan du se när vi kommer till din ö

Du lämnar ditt grovavfall direkt på båten. Hjälp personalen med att hålla avstånd och följa säkerhetsbestämmelserna. Av säkerhets- och utrymmesskäl kan vi inte ta emot allt ditt avfall – båtarna har till exempel inte möjlighet att ta emot farligt avfall eftersom vi inte har egen personal som är utbildad på farligt avfall ombord. Kontrollera därför att du bara har med dig avfall som båtarna kan ta emot, så gör du deras arbete lite enklare!

Det här kan du lämna på den mobila återvinningscentralen

Uppdaterad

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515