Google Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gör klimatsmart karriär

Vill du göra karriär med miljön i fokus? Vi erbjuder våra medarbetare bra möjligheter till vidareutbildning och karriärutveckling! Gårdagens köttbullar värmer upp bostäder, kapsyler blir stål till bilar och ketchupflaskor sköna parksoffor. Här på SRV har vi en stor passion för allt vad återvinning heter.

Vi är idag ca 200 personer som jobbar inom en rad yrken. Stämningen är positiv, möjligheterna många. Välkommen till framtidens arbetsplats!

Vi älskar sopor

Med moderna metoder och stort kunnande tar vi varje år emot över 250 000 ton avfall från företag och privatpersoner. Glädjande nog kan allt större del av avfallet återvinnas.

Vilket jobb passar dig?

Brinner ditt hjärta för miljön? Då kan SRV vara arbetsplatsen för dig. Här finns en mängd arbeten att välja bland. Vi har t ex miljöingenjörer som utvecklar olika behandlingstekniker, kemister som tar hand om farligt avfall och ekonomer som håller koll på siffrorna. På vår återvinningsanläggning finns bland annat maskinförare och miljöarbetare som sorterar avfall och på kundservice hjälper våra kommunikatörer kunderna tillrätta. Många valmöjligheter, med andra ord. Vilket jobb skulle passa dig?

Bra karriärsmöjligheter - goda framtidsutsikter

Intresset för miljöfrågor ökar kraftigt. Det betyder också att efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi tror därför att vårt rekryteringsbehov kommer att vara stort de närmaste åren. Kanske börjar du som chaufför, men vill efter några år gå över till säljsidan? Vi erbjuder våra medarbetare bra möjligheter till vidareutbildning och karriärutveckling.

Lediga tjänster

Nyfiken

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss eller önskar mer information om någon av våra lediga tjänster.