Länk till startsida
Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

Flerbostadshus

SRV sköter sophämtningen för alla flerbostadshus i Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka och Nynäshamn.

Vårt erbjudande

Enligt kommunens renhållningsordning är det SRV återvinning som har ansvar att samla in matavfall och restavfall från flerbostadshus. Utöver basutbudet erbjuder vi även fastighetsnära insamling av förpackningar med mera samt Plustjänster och möjligheten till hyra av tillfällig container. Läs mer om våra tjänster genom att klicka dig vidare i menyn nedan.

Ska ni bygga nytt flerbostadshus?

När det planeras nya flerbostadshus på Södertörn är vi mer än gärna med och hjälper till att planera och dimensionera soprum, djupbehållare eller andra lösningar för avfallshantering. Kontakta vår kundservice.

Boende i lägenhet

När du bor i lägenhet ingår sophämtningen i din hyra och du betalar inget extra för tjänsterna i vårt basutbud. Det är din fastighetsägare eller bostadsrättsföreningens styrelse som ansvarar för sophämtningen i ditt flerbostadshus. Kontakta din förening eller fastighetsägare om du vill hyra gemensam container, ändra i soprummet eller förändra hämtningen.

Du som bor i lägenhet har tillgång till våra åtta återvinningscentraler (ÅVC) om du har ett passerkort. Läs mer om våra ÅVC.

Beställ dekaler

Vi erbjuder olika sorteringsdekaler som kan fästas på kärl, kärlskåp, container och väggar för flerbostadshus och företag. Kontakta kundservice för mer information.

Kundtjänst ikon

KUNDSERVICE

Vill du besöka en återvinningscentral (ÅVC)?
Läs mer om våra återvinningscentraler

Vill du reklamera utebliven hämtning?
Gör en felanmälan

E-post

kundservice@srvatervinning.se

Telefon

0200-26 46 00

E-post besvaras under normala omständigheter inom 24 timmar.

Abonnemang och tjänster för flerbostadshus

Vanliga frågor

Snabblänkar

Följ SRV:

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515