Länk till startsida
Varningsmeddelande

Måndag 18 oktober och 2 veckor framåt repareras 24-metersvågen vid inpasseringen till återvinningsanläggningen i Gladö – räkna med kö! Läs mer

Varningsmeddelande

Fallfrukt kan du lämna på återvinningscentralen mellan 9 augusti och 7 november. Läs mer

Samfälligheter och BRF

SRV sköter sophämtningen för dig som bor i en samfällighet i Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka och Nynäshamn. Det är din fastighetsägare eller bostadsrättsföreningens styrelse som ansvarar för sophämtningen i din samfällighet. Kontakta din förening eller fastighetsägare om du vill hyra gemensam container, ändra i soprummet eller förändra hämtningen.

Beställ Källsortering av matavfall

SRV har tillsammans med våra ägarkommuner som mål att 70 % av hushållen i våra kommuner ska sortera ut sitt matavfall 2020. Ett mål som redan är uppnått när det gäller enbostadshus som villor och radhus.


Gemensamhetsanläggning

Du som delar gemensamhetsanläggning med dina grannar vänder dig till ansvarig för avfallshanteringen i din samfällighet med dina önskemål om matavfallssortering.

Hyresrätt- eller bostadsrättsinnehavare

Du som bor i flerbostadshus kan prata med din hyresvärd eller styrelse om att du vill sortera matavfall, ju fler som vill sortera matavfall i ditt hus desto större är chansen att ni kommer få göra det.


Du som hyresvärd, styrelse eller ansvarig för avfallshanteringen i din samfällighet kan kontakta vår kundservice för att prata om just era behov.

Kundtjänst ikon

KUNDSERVICE

Har du flyttat?
Anmälan ägarbyte

Har du byggt nytt?
Registrera ny fastighet

Redan kund och vill byta abonnemang?
Byt abonnemang

E-post

kundservice@srvatervinning.se

Telefon

0200-26 46 00

E-post besvaras under normala omständigheter inom 24 timmar.

Följ SRV:

  • Länk till facebookFacebook
  • Länk till mynewsdeskMyNewsdesk
  • Länk till youtubeYouTube

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515