Länk till startsida
Varningsmeddelande

Vi har dessvärre upptäckt ett tekniskt fel på vissa av våra nyligen utställda ÅVC-kort vilket medför att kortet inte öppnar bommen på ÅVC. Prata med personalen på plats så får du hjälp. Läs mer

Inga containrar på öarna i mobil ÅVC

Inga containrar kommer att ställas ut för grovavfall på öarna som tidigare kommunicerats. Istället lämnar du grovavfallet på återvinningsbåtarna vissa datum. Från 29 maj tar vi även emot vitvaror och elavfall.

Vi har nu utvärderat vårens första turer med Mobil ÅVC. Utifrån det vi lärt oss av utvärderingen kommer vi inte att ställa ut containrar för grovavfall på öarna som vi tidigare kommunicerat. Istället kommer personalen på återvinningsbåtarna att ta emot avfallet vissa dagar under våren. Vi kommer även att ta emot vitvaror och elavfall från 29 maj och framåt. För de öar utan landförbindelse som inte fått möjlighet att slänga vitvaror och elavfall under våren planerar vi för en hämtning under hösten.

I turlistan kan du se när vi kommer till din ö

Det här kan du lämna på Mobil ÅVC

Följ SRV:

  • Länk till facebookFacebook
  • Länk till mynewsdeskMyNewsdesk
  • Länk till youtubeYouTube

© SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515