Länk till startsida
Varningsmeddelande

När det är minusgrader finns risken att blöta och fuktiga matavfallspåsar fryser fast i kärlen för matavfall. För att undvika detta vill vi dela med oss av några tips. Läs mer

När hämtar vi dina sopor?

Här får du information om kommande sophämtningar på din adress.

I dagsläget går det ej att söka på fastighetsbeteckning. För vissa kunder har vi enbart fastighetsbeteckning registrerat och inte adress. Hittar du inte din adress är du välkommen att kontakta kundservice för att få ett uppdaterat hämtschema.

  Titel

  Vi hittar inte din adress! Kontrollera att du skrivit in adressen korrekt, exempel: Björkholmsvägen 16, Huddinge Hittar du fortfarande inte din adress och vill veta när vi hämtar dina sopor är du välkommen att kontakta kundservice på 0200-26 46 00.

  Aktuella driftstörningar


  • Försenad tömning i Visättra
   Tyvärr har måndagens tömningen av kärl i Visättra (Huddinge/Flemingsberg) försenats på grund av bilproblem. Kärlen kommer istället att tömmas under tisdagen. Förseningen gäller skolor, förskolor och bostadsrättsföreningar/hyreshus i Visättra-området.
   Läs mer

  • Försenad tömning av mat- och restavfall på Ornö
   Tömningen av mat- och restavfall på Ornö försenades tyvärr idag, måndag. Kärlen kommer istället att tömmas imorgon, tisdag. Låt därför kärlen stå kvar utställda.
   Läs mer

  • Fastfrusna matavfallspåsar
   När det är minusgrader finns risken att fuktiga matavfallspåsar fryser fast i det bruna matavfallsskärlet. Det är du som fastighetsägare som har ansvar att se till att avfallet är lösgjort inför tömning. Här har vi några tips för hur du kan undvika att påsarna fryser fast.
   Läs mer

  Följ SRV:

  © SRV Återvinning AB | Org.nr: 556053-7515